CEYLAN ,Yenimahalle' li Kadınlar İle Buluştu

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ADEM CEYLAN, Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İLKBAHAR 'ın ev sahipliğini yaptığı toplantıda Yenimahalle' li kadınlar ile buluştu.

Siyaset 25.02.2014 13:29:10 0
CEYLAN ,Yenimahalle

Ak Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı ADEM CEYLAN, Halk Ekmek Genel Müdürü Ali İLKBAHAR ’ın ev sahipliğini yaptığı toplantıda Yenimahalle’ li kadınlar ile buluştu.

Yeni dönemde Yenimahalle’ de kadınlarımız için hazırladıkları projelerden bahseden Adem CEYLAN, Yenimahalle’ de kadınlarımız için sosyal donatı alanları inşa edeceklerini söyledi. Kadınlarımızın, kültürel ve sosyal alanlarda kendilerini geliştirebilecekleri, yüzme havuzu ve spor komplekslerinin de bulunacağı bu alanlarda kalite vakit geçirebileceklerinin altını çizdi.

Her mahalleye kreş ve etüt merkezi yapacaklarını söyleyen Adem CEYLAN bu proje ile çocuklarımızın sağlıklı koşullarda güven ve huzur içerisinde olacaklarını bununla birlikte Yenimahalle de çalışan annelerinde bütçelerine destek sağlamış olacaklarının altını çizdi.

Adem CEYLAN, Yenimahalle de ‘ Kadın Sağlık Merkezi ‘ kuracaklarını bu proje ile Özellikle annelik ve üreme sağlığı, kadın sağlığı, hamilelik, menepoz, ağız ve diş sağlığı gibi konularda eğitim vermek, sağlık taramaları yapmak gibi hedeflerinin olduğunu söyledi.

Ayrıca, ‘ Kadın Girişimcileri Destekleme ‘ projelerinin olduğunu bu proje ile; verilecek eğitim ve seminerlerle kadınlar kendi işlerini nasıl kurup geliştirecekleri konusunda bilgilendirilecekler ve ayrıca mevcut işlerini büyütme, sağlıklı yürütme ve istihdam olanaklarını artırma konusunda bireysel danışmanlık ve koçluk hizmetleri alacakladır.

30 Mart akşamı Yenimahalle’ nin makus talihinin değişeceğini ve Yenimahalle de yeni bir dönem başlayacağını söyleyen Adem CEYLAN, artık Yenimahalle belediyesinin kapılarının toplumun her kesimine açık olacağını ve Yenimahalle belediyesini birlikte yöneteceklerini söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04